PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
206 Anmeldelser
3.68
Serie
Del 15 af 24
Sprog
Svensk
Kategori
Historie
Længde
3T 20M

Olösta mysterier

Forfatter: Allt om Historia Oplæser: Håkan Mohede Lydbog og E-bog

Nazisternas propaganda visade upp Adolf Hitler som Tredje rikets asketiske, ensamme och geniale ledare. Mycket få kom nära mannen bakom andra världskriget. Mystiken har gett näring åt åtskilliga konspirationsteorier. Till det kommer att Hitlers egna beslut ibland var så besynnerliga att vare sig hans samtid eller eftervärlden kan förklara Führerns märkliga val: Varför ändrade han målen för Luftwaffes bombningar av Storbritannien från militära till civila? Varför gav Hitler de tyska styrkorna order att stanna innan de nådde Dunkerque? Och varför hatade han judar så mycket att flera miljoner människor behövde dö?

Del 15 av serien "En värld i krig" synar andra världskrigets olösta gåtor och presenterar historikernas bästa förslag på svar.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden – tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.

© 2020 SAGA Egmont (Lydbog) ISBN: 9788726382457 © 2020 SAGA Egmont (E-bog) ISBN: 9788726382167

Opdag mere af

Andre kan også lide...