Natt över Oslo Prøvelyt

Natt över Oslo

Prøv gratis

Natt över Oslo

Forfatter:
Mats Fors
Lydbog
E-bog

Den svenske diplomaten Harald Edelstam, med täcknamn Svarta nejlikan, anländer till Oslo 1942, mitt i deporteringen av de norska judarna till förintelseläger.
Edelstam blir snabbt involverad i det smutsiga kriget mellan Gestapo och en spretig motståndsrörelse. Snaran dras åt runt den motståndscell som Edelstam tillhör, och han inser att hans diplomatiska immunitet inte längre kan skydda honom - hans liv är i fara.
Natt över Oslo är en fiktiv gestaltning av autentiska miljöer, händelser och personer. Den
utspelar sig i ett skymningsland med svek, hjältemod, falskspel, lögner och brutalitet; där ingenting är vad det synes vara, där ingenting är riktigt sant och ingenting är helt utan sanningshalt.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Thriller

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Hoi Audio
Udgivet:
2017-08-21
Længde:
9T 46M
ISBN:
9789176979525

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Hoi Förlag
Udgivet:
2017-08-21
ISBN:
9789176973066

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"