När vargarna kom Prøvelyt

När vargarna kom

Prøv gratis

När vargarna kom

Oplæser:
Gunilla Leining
Lydbog

Inti Flynn reser till Skottland med sin tvillingsyster Aggie och ett team av biologer för att försöka återinföra vargar i de avlägsna högländerna. Hennes förhoppning är inte bara att rädda det döende landskapet utan också Aggie, som lider svårt efter den fruktansvärda incident som drev systrarna att lämna sitt hem i Alaska.

När försöket med vargarna visar sig lyckat kan Inti äntligen slappna av. Men det dröjer inte länge förrän allting vänds upp och ner. En av lokalborna hittas död och Inti vet att alla kommer att skylla på vargarna. Själv vägrar hon tro att vargarna ligger bakom attacken och för att skydda dem tar hon ett ödesdigert beslut. Men om det inte var vargarna som dödade mannen, vem var det då?

”När vargarna kom” är en pulshöjande, hjärtskärande vacker och fullständigt oförglömlig roman. Författaren har tidigare skrivit den internationella bästsäljaren ”Den sista migrationen”.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner
Originaltitel:
Once There Were Wolves
Oversætter:
Carina Jansson

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lavender Lit
Udgivet:
2022-01-03
Længde:
8T 35M
ISBN:
9789189306219

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"