När du kommer ut i livet Prøvelyt

När du kommer ut i livet

Prøv gratis

När du kommer ut i livet

Forfatter:
Tora Dahl
Oplæser:
Gabriella Boris
Lydbog
E-bog

Gunborg ska snart ta examen i flickskolan. Hon har blivit en självständig och revolterande kvinna. Hon följer med i samhällsdebatten och lyssnar ibland på Ellen Keys föreläsningar om kvinnans ställning. Hon läser mycket och diskuterar litteratur med sina vänner. Men hon har inte glömt sin fostermamma och försöker hjälpa henne när hon hamnar i svårigheter.

När du kommer ut i livet är den åttonde och sista delen i Tora Dahls självbiografiska serie om Gunborg, som utspelar sig i förra sekelskiftets Stockholm.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner
Serie:
Gunborg: 8

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2021-08-04
Længde:
10T 48M
ISBN:
9789113116136

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2021-09-22
ISBN:
9789113121307

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"