Myrdet af Richelsen & Grau S2E8 – Joel Rifkin og David Parker Ray Prøvelyt

Myrdet af Richelsen & Grau S2E8 – Joel Rifkin og David Parker Ray

Prøv gratis

Myrdet af Richelsen & Grau S2E8 – Joel Rifkin og David Parker Ray

Lydbog

Vi indleder med et godt ferietip vi har fået fra en lytter, samt lidt om de retoriske udfordringer for politiet. Hernæst Joel Rifkin, der måske er mest kendt fra en komedieserie, og til sidst den ekstremt uhyggelige David Parker Ray, hvis torturmetoder nok har været inspiration for mange moderne skrækfilm.
Myrdet... af Richelsen og Grau er podcasten, hvor to mænd med en morbid interesse for mord og drabsmysterier, diskuterer og gennemgår ondskaben bag nogle af verdens værste seriemordere.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Fakta
Serie:
Myrdet: 18

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Myrdet
Udgivet:
2018-12-04
Længde:
1T 7M
ISBN:
9789178693856

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"