Monika Fagerholms hemliga skrivarskola Prøvelyt

Monika Fagerholms hemliga skrivarskola

Prøv gratis

Monika Fagerholms hemliga skrivarskola

Oplæser:
Hedvig Weibull
Lydbog

Monika Fagerholms skrivarskola är omsusad. Dess existens förmedlas bara från mun till mun och eleverna har något frälst i blicken. Flera etablerade kulturpersoner har sökt sig dit, de flesta anonyma. Men Malou von Sivers, Tove Folkesson och Marie Lundström är stolta adepter.

MONIKA FAGERHOLMS HEMLIGA SKRIVARSKOLA är ett reportage som ursprungligen publicerades i Tidningen Vi, oktober 2017

JOSEFIN OLEVIK är journalist och författare som skriver om kultur, familj, resor och friluftsliv.
Vi är ett månadsmagasin som har utkommit i mer än 100 år. I Vi skrev Karin Boye, Evert Taube, Astrid Lindgren, Nils Ferlin, Moa Martinson, Ivar Lo-Johansson och Vilhelm Moberg. Vi fortsätter att regelbundet vinna priser för sina välskrivna texter, bildreportage och sin form.

Storytel Dox - Reportage, intervjuer och artiklar

Sprog:
Svensk
Kategori:
Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storytel Dox
Udgivet:
2018-05-13
Længde:
18M
ISBN:
9789178174546

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"