Minneslunden Prøvelyt

Minneslunden

Prøv gratis

Minneslunden

Forfatter:
Catherine Dunne
Oplæser:
EvaMaria Oria
Lydbog
E-bog

Efter en turbulent uppväxt, med ständiga konflikter mellan sig och sin mor, flyr Beth Dublin och flyttar till London. Där skapar hon ett nytt liv för sig själv - fritt från tunga känslor och ord som sårar. Kontakten med modern Alice är i det närmsta obefintlig. Men när Alice drabbas av ett antal slaganfall, och sedermera hamnar på sin dödsbädd, bestämmer sig Beth för att återvända till Irland och vaka över sin mor. Det är deras sista chans till försoning.

När Beth möter Alice, som är blott en skugga av sitt forna jag, fylls hon av känslor hon inte vet vad hon ska göra med. Modern kan inte längre tala, men snart gör Beth en upptäckt som ska komma att förändra allt. I en låda hittar hon en hög med brev som alla är adresserade till henne själv. Brev som Alice aldrig kommit sig för att skicka. Vad är det hon velat säga sin dotter i alla dessa år? Och är det tillräckligt för att reparera deras relation - innan det är försent?

Catherine Dunne, född 1954, är en irländsk författare och lärare från Dublin. Hennes debutroman "Hela mitt hjärta" ("In the Beginning") gavs ut år 1997 och blev en internationell succé.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner
Oversætter:
Eva Mazetti-Nissen

Mere info om lydbogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2021-09-23
Længde:
8T 34M
ISBN:
9788726762976

Mere info om e-bogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2021-09-23
ISBN:
9788726908657

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"