Min mamma är en persisk prinsessa Prøvelyt

Min mamma är en persisk prinsessa

Prøv gratis

Min mamma är en persisk prinsessa

Forfatter:
Sanna Sjöswärd
Lydbog
E-bog

Vid fyra års ålder kommer Sanna som adoptivbarn till Sverige. Hon växer upp i en trygg familj på Lidingö, lever ett helt vanligt svenskt liv, men känner sig ständigt annorlunda, ofta utanför. Efter ett antal livskriser bestämmer hon sig för att söka sina rötter i Iran. En av de få saker hon har från tiden där är ett fotografi på sin biologiska mamma. Hon låter publicera bilden i en iransk tidning tillsammans med uppgifter om var hon själv kan nås. Efter några månader får hon plötsligt ett telefonsamtal; mor och dotter har åter fått kontakt med varandra.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Biografier

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Word Audio Publishing
Udgivet:
2019-09-13
Længde:
8T 16M
ISBN:
9789178295531

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Word Audio Publishing
Udgivet:
2019-09-13
ISBN:
9789178295548

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"