50% RABAT I 4 MÅNEDER Aktiver tilbuddet
922 Anmeldelser
3.43
Serie
Del 1 af 3
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
9T 58M

Min fars hemlighet

Forfatter: Sara Blædel Oplæser: Jessica Liedberg Lydbog og E-bog

När Ilka Jensen får veta att hennes far har dött i USA och att hon är omnämnd i hans testamentet kommer nyheten som en chock. Den 40-åriga skolfotografen har nämligen inte hört av honom sedan han stack ifrån familjen när Ilka var sju år.

Eftersom saknaden efter pappa har påverkat Ilka djupt beslutar hon sig för att resa till USA. Inte för att hon är intresserad av själva arvet, utan för att försöka få svar på sina frågor. Varför stack han bara och lät bli att höra av sig? Hur blev hans liv? Och vem var han egentligen? Det blir dock mer komplicerat än Ilka förutsett. Hon möter pappans nya mycket skeptiska familj och det verkar som om hennes far haft en hel del att dölja. Ilka är dock inte den som låter sig avvisas, hon börjar gräva i pappans förflutna.

Min fars hemlighet är första delen i en ny trilogi om Ilka Jensen. Den utspelar sig i den amerikanska staden Racine, Wisconsin. Det är en riktig danskstad, där det bor åtskilliga danska invandrare och deras ättlingar.

© 2020 Bokförlaget Polaris (Lydbog) ISBN: 9789177952343 © 2020 Bokförlaget Polaris (E-bog) ISBN: 9789177952350 Originaltitel: Bedemandens datter Oversætter: Jessica Hallén

Opdag mere af

Andre kan også lide...