Mellem ørerne 70 - Cecilie Frøkjær møder Casper Christensen Prøvelyt

Mellem ørerne 70 - Cecilie Frøkjær møder Casper Christensen

Prøv gratis

Mellem ørerne 70 - Cecilie Frøkjær møder Casper Christensen

Forfatter:
Cecilie Frøkjær
Lydbog

Casper Christensens CV er langt og imponerende: En af Danmarks første og absolut bedste stand-uppere, radiovært, tv-vært, skuespiller, manuskriptforfatter, natklubejer, direktør. Et kreativt liv i den hurtige bane. … En driftig mand. Og en mand styret af drift. Men nu har han lagt sit liv om. Han har været i intens terapi, er blevet kristen og spiser kun plantebaseret. Hans biografi – fortalt til og skrevet af Martin Kongstad – handler om den Casper, han var – og den mand, han er nu, og i Mellem ørerne fortæller han Cecilie Frøkjær om transformationen.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Mellem ørerne
Udgivet:
2021-03-05
Længde:
57M
ISBN:
9789180242769

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"