Mellem ørerne 63 - Cecilie Frøkjær møder Hella Joof Prøvelyt

Mellem ørerne 63 - Cecilie Frøkjær møder Hella Joof

Prøv gratis

Mellem ørerne 63 - Cecilie Frøkjær møder Hella Joof

Forfatter:
Cecilie Frøkjær
Lydbog

Skuespiller, filminstruktør og forfatter Hella Joof deler i sin seneste bog, der hedder ”Tvilling, yndling, grævling” de fejl, hun har begået og de mentale snubletråde, hun er faldet over i sit liv. Hør hende fortælle, hvordan hun forsonede sig med sin mor, der var alkoholiker. Og hvordan hun lagde en ny strategi, da hun opdagede, at hendes offer-gen var blevet for stort. I Mellem ørerne giver hun gode råd og mulige løsninger videre med sin sædvanlige Joof´ske klogskab og lune.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Mellem ørerne
Udgivet:
2021-01-15
Længde:
1T
ISBN:
9789180240383

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"