Mellem ørerne 57 - Cecilie Frøkjær møder Britt Bendixen Prøvelyt

Mellem ørerne 57 - Cecilie Frøkjær møder Britt Bendixen

Mellem ørerne 57 - Cecilie Frøkjær møder Britt Bendixen

Forfatter:
Cecilie Frøkjær
Lydbog

Vi kender hende som den karismatiske, bramfri, sprudlende dommer i Vild med dans – med to sæt briller i håret. I sin biografi ”Et lyst sind er ofte en viljessag” fortæller Britt Bendixen blandt andet om de to kvinder, der har formet hende – hendes mor og mormor. De var stærke kvinder, der gav deres fightervilje og arbejdsdisciplin videre til Britt. Og hun tog det med sig ud i livet - et liv, der har været mere begivenhedsrigt end de flestes. Hun fortæller også Cecilie Frøkjær om den aften, hun dansede for Prinsesse Grace af Monaco – og om den dobbelt bypass-operation, hun fik for et års tid siden.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Mellem ørerne
Udgivet:
2020-11-06
Længde:
34M
ISBN:
9789180115261

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"