Mellem ørerne 56 - Cecilie Frøkjær møder Jesper Steinmetz Prøvelyt

Mellem ørerne 56 - Cecilie Frøkjær møder Jesper Steinmetz

Prøv gratis

Mellem ørerne 56 - Cecilie Frøkjær møder Jesper Steinmetz

Forfatter:
Cecilie Frøkjær
Lydbog

TV2s USA-korrespondent Jesper Steinmetz lever livet for enden af en rød mikrofon, altid på farten, med telefonen tændt om natten. I sin nye bog ”Live fra Amerika” fortæller han om sine møder med Donald Trump, hvordan han arbejder i marken, og hvorfor han nogle gange går efter tilgivelse i stedet for tilladelse.
Han fortæller også Cecilie Frøkjær om, hvad det betyder at være en hvid mand, når han dækker de aktuelle raceuroligheder i områder med mange sorte. Og om dengang, han løj for åben skærm.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Mellem ørerne
Udgivet:
2020-10-30
Længde:
32M
ISBN:
9789180114943

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"