PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
73 Anmeldelser
3.29
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
12T 6M

Mellan vulkaner

Forfatter: Kristina Boman Oplæser: Kerstin Andersson Lydbog og E-bog

Guatemala City 1994. Svenska Malou jobbar för en biståndsorganisation i FN:s regi. Hennes och maken Johns liv kantas av fester och umgänge med andra européer samt de övre skikten av Guatemalas befolkning. Den utbredda diskrimineringen och fattigdomen finns i periferin, men de flesta väljer att titta bort.
Men Malou skiljer sig från många av de andra och vill se det verkliga Guatemala. Hon får lära känna det genom vännen Lourdes, en mayaindian som mot alla odds blivit läkare. Trots sin önskan att passa in och leva upp till allas förväntningar kan Malou inte förneka fascinationen hon känner inför mystiken i ursprungsbefolkningens spirituella och färgstarka värld.
Samtidigt bär hon på en djup osäkerhet om vem hon egentligen är, och när sanningen hotas avslöjas rämnar Malous välordnade fasad och hon drivs in en djup kris.
Mellan vulkaner är en gripande berättelse om en annan tid och en annan plats - en plats författaren Kristina Boman brinner för: färgerna, livet, människorna och mötet med kulturen.

© 2017 Hoi Audio (Lydbog) ISBN: 9789176979587 © 2017 Hoi Förlag (E-bog) ISBN: 9789176973097

Opdag mere af