PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
455 Anmeldelser
3.88
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
9T 31M

Mellan himmel och Lou

Forfatter: Lorraine Fouchet Oplæser: Maria Lyckow Lydbog og E-bog

Jo och hans fru Lou såg fram emot att njuta av att åldras tillsammans på den charmiga lilla ön Groix utanför Bretagnes kust. Istället står nu Jo ensam efter att Lou hastigt gått bort. Lou var familjens klister och den som upprätthöll de bräckliga banden till barnen och barnbarnen, något hon bestämt sig för att fortsätta med även från andra sidan graven. I sitt testamente ger Lou sin man ett sista uppdrag: att göra vad som krävs för att barnen ska bli lyckliga. Men Jo, som under åren glidit allt längre ifrån sina barn, möts av en son på defensiven och en dotter som slickar sina sår efter flera havererade förhållanden. Det är ingen lätt uppgift han har fått, men kanske kan den också bjuda på fina och oväntade överraskningar.

LORRAINE FOUCHET bor i Paris och är författare och manusförfattare. Hon arbetade tidigare som akutläkare men ägnar sig numera åt skrivandet på heltid.

© 2018 Sekwa förlag (Lydbog) ISBN: 9789188697110 © 2018 Sekwa (E-bog) ISBN: 9789188697097 Originaltitel: Entre ciel et Lou Oversætter: Anna-Stina Johnson

Opdag mere af

Andre kan også lide...