Margrethe den Anden

Margrethe den Anden

Margrethe den Anden

Forfatter:
Maria Helleberg
E-bog

I 1953 vedtog det danske folk ved en folkeafstemning en revision af Grundloven, og Margrethe, født i 1940, blev dermed kronprinsesse. Da hun den 14. januar 1972 blev dronning efter sin fars død, måtte hun skabe en ny norm og begynde at udfylde en tom rolle. Hun var ingen mastehøj, tatoveret, ældre, skrantende søofficer som sin far. Hun var en 32-årig mor til to sønner, en på papiret moden kvinde.

Denne biografi om Margrethe den Anden (f. 1940) er en single baseret på kapitlet "Margrethe den Anden" i Maria Hellebergs bog Kvinder der forandrede Danmark (Lindhardt og Ringhof, 2015).

Sprog:
Dansk
Kategori:
Biografier

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivet:
2015-05-15
ISBN:
9788711443408

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"