Labyrint - vägen in Prøvelyt

Labyrint - vägen in

Prøv gratis

Labyrint - vägen in

Forfatter:
Karin Pasche
Oplæser:
Julia Dufvenius
Lydbog
E-bog

Hur är det att ständigt tvivla på vad som är verkligt och vad som är illusion?
Julia vaknar upp på sjukhuset efter en hjärninflammation som har orsakat minnesförluster. Det enda hon kommer ihåg är att hon har följt en okänd man genom en labyrint av korridorer. Julia friskförklaras av sjukvården men upptäcker att något är fruktansvärt fel - hon ser inte längre verkligheten som tidigare.
Under en rörig tid leds hon till Job - en manisk gatupredikant som mässar inför besvärade cafégäster. Han intresserar sig genast för Julia, och det visar sig snabbt att han inte är den enda.
29-åriga Jake har lämnat sitt framgångsrika liv för att ta reda på sanningen om sin försvunna far. När Julia gör en egendomlig entré i hans liv möter han henne med misstänksamhet. Vem är hon och vilka är hennes intentioner?

Labyrint - vägen in är den första delen i en serie som förenar spänning med magisk realism.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Hoi Audio
Udgivet:
2017-07-05
Længde:
14T 54M
ISBN:
9789176973578

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Hoi Förlag
Udgivet:
2017-01-21
ISBN:
9789175578125

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"