Lögner Prøvelyt

Lögner

Prøv gratis

Lögner

Forfatter:
Lee Child
Oplæser:
Magnus Roosmann
Lydbog
E-bog

Allt Jack Reacher ville var att få lift. Allt han gjorde var att hålla fram tummen, men det som kom i hans väg var mer än en gratis biltur …

Nebraska, USA. Jack Reacher försöker få lift till Virginia – men det är svårt med en bruten näsa, provisoriskt omplåstrad med silvertejp! En bil med två män och en kvinna erbjuder honom till slut skjuts. Väl inne i bilen tar det inte lång stund innan Reacher misstänker att ingen i bilen talar sanning om vilka de är. Han förstår att han måste vara på sin vakt.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Krimier
Originaltitel:
A Wanted Man
Oversætter:
Anders Bellis

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Massolit förlag
Udgivet:
2013-06-01
Længde:
17T 6M
ISBN:
9789175370804

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Massolit förlag
Udgivet:
2013-07-03
ISBN:
9789175370163

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"