Längden av ett ögonblick Prøvelyt

Längden av ett ögonblick

Prøv gratis

Längden av ett ögonblick

Forfatter:
Frida Herrgård
Lydbog
E-bog

En morgon ställs allt på ända för J – hemma i det trygga radhuset. I hallen står en man, beväpnad med en av familjens köksknivar. Skräckslagen fruktar hon för både sitt eget och sin dotters liv och gör därför allt i sin makt för att mannen ska lämna deras hem. Men vem är han, och vad vill han?
Snart inser J att hon står inför något helt annat än hon kunnat föreställa sig. Motvilligt förstår hon att hon måste göra som mannen säger, hon måste lyssna på honom. Vad som händer sedan blir avgörande för familjens fortsatta liv.
Längden av ett ögonblick är en berättelse om att ta vara på livet och att aldrig ta något för givet. Det är en nervkittlande och berörande roman om saknad och förlust, desperata handlingar, och om hur lite vi vet om hur vi reagerar när det vi håller kärast riskerar att tas ifrån oss.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Hoi Audio
Udgivet:
2021-03-23
Længde:
7T 8M
ISBN:
9789175576053

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Hoi Förlag
Udgivet:
2021-03-21
ISBN:
9789175576350

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"