Kvit eller dobbelt Prøvelyt

Kvit eller dobbelt

Prøv gratis

Kvit eller dobbelt

Forfatter:
Nora Roberts
Oplæser:
Maj Johansen
Lydbog

Efter et år som croupier på krydstogtskibet Celebration er Serena blevet en dygtig Black Jack-dealer og menneskekender. Men der findes en person, som hun ikke har kunnet blive klog på: spilleren fra Las Vegas. Det ene øjeblik er Justin virkelig uforskammet imod hende, og i det næste får han hende til at smelte med sin charme. Serena beslutter sig for at ignorere sine følelser for ham. Hun skal jo også snart i land. Men så kommer Justin med et uventet tilbud, som ryster hele hendes verden ...

Sprog:
Dansk
Kategori:
Romantik

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Harlequin
Udgivet:
2021-01-01
Længde:
7T 51M
ISBN:
9789150954708

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"