Kvinnan som var en fyr Prøvelyt

Kvinnan som var en fyr

Prøv gratis

Kvinnan som var en fyr

Forfatter:
Viveca Lärn
Oplæser:
Viveca Lärn
Lydbog

Cecilia Ek fyller snart femtio, och det är dags för henne att ta itu med sitt liv. Hon reser till New York för att utbilda sig till försäljare av batteridrivna öronrensare. Under resan väcks minnen till liv, minnen från barndomen och minnen av män. Massor av män, men av princip aldrig två med samma yrke. På den märkliga kursen dyker det upp en egendomlig dansk, som snart knackar på dörren till hennes hotellrum och säger att hon är hans öde. Det berör Cecilia på ett sätt hon inte riktigt förstår eller kan hantera. Kvinnan som var en fyr är en tragikomisk berättelse om en kvinna på gränsen till sammanbrott. Kan Cecilia överhuvudtaget älska? Varför vill dansken inte kyssas på riktigt? Och vad är det egentligen för öde han pratar om?

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2007-04-01
Længde:
6T 27M
ISBN:
9789173133043

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"