Kvinde Kend Din Historie: Spejl dig i fortiden Prøvelyt

Kvinde Kend Din Historie: Spejl dig i fortiden

Kvinde Kend Din Historie: Spejl dig i fortiden

Forfatter:
Gry Jexen
Oplæser:
Gry Jexen
Lydbog
E-bog

Kvinde Kend Din Historie er en bog til alle, der vil vide mere om kvinder i danmarkshistorien og blive klogere på sig selv. Jo mere vi kan spejle os i fortiden, jo bedre kan vi forstå vores nutid, og samtidig klæder viden os på til at skabe det liv og den fremtid, vi ønsker for os selv og vores børn.

I Kvinde Kend Din Historie portrætteres 50 kvinder, der har levet i Danmark i løbet af de seneste 500 år.

Bogens forfatter, Gry Jexen, er historiker, driver profilen Kvinde Kend Din Historie på Instagram og podcasten med samme navn, der netop har fået Podcastprisen 2020 for Årets Nørderi.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Historie

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2021-05-11
Længde:
8T 28M
ISBN:
9788702325157

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2021-05-11
ISBN:
9788702325362

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"