Krutkonspirationen Prøvelyt

Krutkonspirationen

Prøv gratis

Krutkonspirationen

Forfatter:
Bokasin
Oplæser:
Ludvig Josephson
Lydbog
E-bog

I Storbritannien firar man den 5 november, men få känner till historien om männen bakom krutkonspirationen. Genom att spränga Överhuset i luften när parlamentet öppnades, och därmed döda både kungen och landets mäktigaste protestanter, skulle ett maktvakuum skapas som katolikerna senare kunde fylla. KRUTKONSPIRATIONEN är ett reportage som ursprungligen publicerades av Bokasin.se Här får du höra berättelserna bakom några av historiens mest minnesvärda ögonblick. Hör om den grymme tyrannen kejsar Nero, fundera över Stonehenges mystiska ursprung. Förfasas över dödsriterna i forntidens Egypten och genomlev förödande katastrofer, som förstörelsen av Pompeji. Storytel Dox – reportage, intervjuer, artiklar

Sprog:
Svensk
Kategori:
Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storytel Dox
Udgivet:
2019-02-18
Længde:
22M
ISBN:
9789178471621

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Storytel Dox
Udgivet:
2019-02-18
ISBN:
9789178472093

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"