Kampen om klimaet

Kampen om klimaet

Kampen om klimaet

Forfatter:
Per Meilstrup
E-bog

Da Danmark tilbage i 2007 fik tilkæmpet sig ansvaret for FN's klimatopmøde, var det ikke bare startskuddet til den største udenrigspolitiske satsning nogensinde for Danmark, men også indledningen på en årelang magtkamp mellem ministre og embedsmænd på Slotsholmen.

KAMPEN OM KLIMAET tager os med ind bag kulissen på det danske formandskab og blotlægger et uhørt dramatisk forløb, som kulminerer med 13 dage i Bella Center i december 2009, hvor hele verden ser på, mens topmødet ender i kaos.

Du kan følge Per Meilstrups blog på kampenomklimaet.blogspot.com

Sprog:
Dansk

Mere info om e-bogen:

Forlag:
People's
Udgivet:
2010-05-31
ISBN:
9788771083200

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"