PRØV 14 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
681 Anmeldelser
3.73
Serie
Del 1 af 2
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
17T 17M

Jag är Sarons ros

Forfatter: Jakob Melander Oplæser: Magnus Roosmann Lydbog og E-bog

När ett människoskelett, med ett djurkranium istället för huvud, dyker upp i Köpenhamn dras utredaren Christian Porsing direkt in i fallet, men det finns inga ledtrådar att gå på.

Av en slump befinner sig Sigga Freitag, den tyska polisens tidigare stjärnprofilerare, i Köpenhamn och han bestämmer sig spontant för att söka upp henne för att få hennes bedömning av fallet. Men Sigga, med sin komplicerade bakgrund, är inte den lättaste att samarbeta med.

När ännu ett skelett försett med ett djurhuvud dyker upp förstår de att skeletten bara är början på ett bestialiskt fall som är mycket mer ondskefullt och makabert än vad de någonsin har sett tidigare.

JAG ÄR SARONS ROS är den första boken i den danska deckarförfattaren Jakob Melanders serie om utredaren Christian Porsing och profileraren Sigga Freitag. Av Jakob Melander finns på svenska även trilogin Askehave.

© 2022 Storytel Original (Lydbog) ISBN: 9789180361507 © 2022 Storytel Original (E-bog) ISBN: 9789180361514 Originaltitel: Jeg er Sarons rose Oversætter: Ann Margret Forsström

Opdag mere af