Jade Stockholmssviten 10 noveller Prøvelyt

Jade Stockholmssviten 10 noveller

Prøv gratis

Jade Stockholmssviten 10 noveller

Forfatter:
Amanda Tartt
Oplæser:
Anna JensenLaura Lind
Lydbog
E-bog

Livet leker för Jade. Men efter år av dyra internatskolor och lyxiga vanor i samhällets övre kretsar tar pengarna plötsligt slut. För att ta tillbaka sitt oberoende och leva på sina egna villkor igen bestämmer hon sig för att göra det bästa av situationen. Och hon inser att hon är på precis rätt ställe – omgiven av människor med alltför mycket i kassaskåpet som inte alltid intjänats på ärliga vägar. Som kvinnlig gentlemannatjuv fyller Jade på sin egen kassa och knäpper samtidig en och annan skummis på näsan. Dessutom tvekar hon inte när lusten faller på och stämningen hettar till.

I den här samlingsvolymen får vi njuta av Jades erotiska äventyr i Stockholm. Samlingen innehåller novellerna Slutspel, Rollspel, Azur, Glitter, Vigilant, Sunny, Ertappad, Paint, Girlpower och Nobless.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Erotik
Serie:
Jade: 11

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lusthuset
Udgivet:
2020-12-15
Længde:
8T 31M
ISBN:
9789175574868

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lusthuset
Udgivet:
2020-12-15
ISBN:
9789175576657

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"