Ildfugl Prøvelyt

Ildfugl

Prøv gratis

Ildfugl

Forfatter:
Britt T. Okking
Oplæser:
Line Hesdam
Lydbog
E-bog

Efter fire års tavshed rækker krigsveteranen Jan ud til sin ekskone Julie. Jan er i forvaring på en retspsykiatrisk afdeling, dømt for drabsforsøg på hende. Jan påstår, han ligger inde med vigtige oplysninger omkring forbrydelsen, og at Julie stadig kan være i fare. Men kan Julie stole på sin eksmand, en fængslet soldat med svære traumer? Og endnu mere vigtigt: kan Julie stole på sig selv? For sammen med Jan dukker noget dystert op fra hukommelsens dybder.

”Ildfugl”, Britt Tippins’ tredje roman, er en psykologisk thriller i tråd med bestsellere som ”Kvinden i toget” og ”Kvinden, der forsvandt”.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Thriller

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storyside
Udgivet:
2019-08-23
Længde:
12T 3M
ISBN:
9789179097691

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Montagne
Udgivet:
2019-04-05
ISBN:
9788771714432

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"