Huset vid Flon Prøvelyt

Huset vid Flon

Prøv gratis

Huset vid Flon

Forfatter:
Kjell Johansson
Oplæser:
Torsten Wahlund
Lydbog

Kjell Johanssons barndomslandskap ligger i Midsommarkransen, strax utanför Stockholms södra tullar. Där, i en förfallen villa, lever familjen: en försupen och våldsam far som kommer hem från sjön eller fängelset? Och en mor som hellre köper böcker på antikvariat än en omgång nya lakan.

På övervåningen huserar mormor och morfar, ständigt i krig med svärsonen. Berättelsens öga finns hos den lille sonen, som tillsammans med sin syster tvingas lära sig att överleva i en värld där ingen är att lita på och där skuggan faller tung från folkhemsförortens nybyggda hyreshus där de 'vanliga' bor.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2008-01-01
Længde:
10T 7M
ISBN:
9789173135023

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"