Homers Iliade Prøvelyt

Homers Iliade

Prøv gratis

Homers Iliade

Forfatter:
Homer
Oplæser:
Otto Steen Due
Lydbog

"Europæisk historie begynder med Iliaden, der er Homers udødelige epos om achaiske og trojanske helte. Siden har talløse digtere hentet inspiration og materiale fra denne grundfortælling. Den foreligger nu på dansk i Otto Steen Dues indlevede og medrivende oplæsning.

Otto Steen Due (1939-2008), professor, dr.phil., er kendt for sine nyoversættelser af antikkens største værker. Otto Steen Due har bl.a. oversat Ovids Metamorfoser, Eskapader og Elskovskunst, Vergils Aeneide, Homers Odyssé samt en række andre klassiske skrifter. "

Sprog:
Dansk
Kategori:
Klassikere

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Aarhus Universitetsforlag
Udgivet:
2009-04-03
Længde:
19T 41M
ISBN:
9788771241211

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"