Hjärtat Prøvelyt

Hjärtat

Prøv gratis

Hjärtat

Forfatter:
Malin Kivelä
Oplæser:
Malin Kivelä
Lydbog
E-bog

En vacker och berörande roman om en kvinna vars son föds med ett hjärtfel, och om vintern som följer. Läsaren får följa en röst som trevar sig mot det obeskrivbara, som befinner sig i en kropp och under omständigheter som hon inte har valt, inte kan kontrollera och absolut inte godkänna: hennes lilla barn är sjukt, kan dö om han inte blir opererad. Sinnesintrycken är fysiska och påtagliga: sjukhusets rutiner, ett påfallande vackert vinter-Helsingfors, kirurgen som är den enda det går att lita på.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Förlaget M Oy Ab
Udgivet:
2020-06-02
Længde:
3T 58M
ISBN:
9789523333307

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Förlaget M Oy Ab
Udgivet:
2020-02-17
ISBN:
9789523332539

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"