Hittebarnet Prøvelyt

Hittebarnet

Hittebarnet

Forfatter:
Dorthe Erichsen
Oplæser:
Cecilia Nilsson
Lydbog

Del 14 av 20. Natten till den 1 januari 1900 föds två barn i Losvika i Norge. Samma natt går lotsbåten med deras fäder under ute till havs. Både Jon och Julie växer upp faderlösa och deras liv vävs för alltid samman, med Hotell Havblikk som den fasta punkten i deras tillvaro.

Nyheten om en tragisk och ödesdiger olycka når Losvika och Hotell Havblikk. En som har stått Julie väldigt nära, är borta för alltid.
Samtidigt försöker Julie ta hand om hittebarnet på bästa möjliga sätt, men till hennes förtvivlan är det många som anser att den lilla pojken måste sändas bort.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner
Originaltitel:
Hittebarnet
Oversætter:
Eva-Maria Gelotte

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2019-08-22
Længde:
5T 39M
ISBN:
9789178617876

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"