Harkrankens sista resa Prøvelyt

Harkrankens sista resa

Prøv gratis

Harkrankens sista resa

Forfatter:
Udo Sponberg
Oplæser:
Hasse Aro
Lydbog
E-bog

En sen julikväll mitt i Europa år 1972 fick två vagabonder lift med ett gäng ungdomar i en folkvagnsbuss. Den ene liftaren var Vietnamveteran och såg ut som en börsmäklare på drift. Den andre var i uppenbar upplösning och det var jag. I bilen befann sig fyra amerikanska syskon. Tre var systrar, två av dem bråkade och en hette Olivia. Hon var hippie och doftade rosenträ.

Det är septembernatt och jag berättar min historia om längtan, rivalitet, svartsjuka och svek. Hon som lyssnar har kommit med brevet som jag har väntat på. Medan resan går från den franska landsbygden mot smältpunkten i Marrakech rasslar en harkrank runt i rummet.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Hoi Audio
Udgivet:
2017-02-09
Længde:
8T 23M
ISBN:
9789176978955

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Hoi Förlag
Udgivet:
2015-10-20
ISBN:
9789175578187

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"