Hans mystiska kvinna / Den han vill ha

Hans mystiska kvinna / Den han vill ha

Hans mystiska kvinna / Den han vill ha

Forfatter:
Maya BanksMaureen Child
E-bog

Hans mystiska kvinna

Kungens byte

I tre år har hon hemsökt hans drömmar. Och minnet av den där natten på stranden får surfaren Jesse King att återvända till Morgan Beach i Kalifornien. Han vill ha sin mystiska kvinna igen – och en King ger aldrig upp.

Bella jublar inte direkt över att se Jesse. Han tog henne med storm, gick vidare med sitt liv, och nu känner han inte ens igen henne! Och då han numera är hennes hyresvärd är det svårt att undvika honom. Bara inte Jesse upptäcker vem hon är, för Bella kommer aldrig att kunna motstå honom om han vill förföra henne igen!

Den han vill ha

Reklambyråvärlden är tuff – det kan Celia intyga. Här är det vinna eller försvinna som gäller. På avstånd ser hon hur byråfolk flockas runt Evan Reese, den nya kunden alla vill ha. Men Celia avvaktar, intuitionen säger att han kommer till henne. Och när han vänder sig om och håller fast hennes blick undrar hon vem det egentligen är som fångar vem …

Evan, vd för det kända sportklädesföretaget Reese Enterprises, kan inte släppa tankarna på Celia. Där på festen bestämmer han sig för att han ska ha henne. Och när han lockar med henne till Catalina Island över en helg har han allt annat än reklamkontrakt i sitt huvud!

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romantik
Serie:
Passion: 1

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Harlequin
Udgivet:
2011-12-01
ISBN:
9789150702514

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"