Gravskrifter

Gravskrifter

Gravskrifter

E-bog

Vi er i Vesterbæk. Bogens handling udspiller sig over nogle få døgn i august 1996. Sensommeren går på hæld, da den lille by rystes af en serie mord af stor grumhed. Fem mennesker oplever rædselsdagene. Fem forskellige synsvinkler: To fra Politistationen, en fra frisørsalonen, en fra sidelinjen, en hjemmefra og en indefra. Fem mennesker med forskellig tilknyt ning til morderen, til mordene - og til hinanden. Fem mennesker der alle forbliver bipersoner i romanens univers, hvor til gengæld hovedpersonen, Den kropsløse, kun optræder i flok og følge.

Gravskrifter er den første bog i Vesterbæk-serien.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Thriller

Mere info om e-bogen:

Forlag:
DreamLitt Aps
Udgivet:
2013-10-08
ISBN:
9788793010246

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"