4 MÅNEDER MED 50% RABAT! Aktiver tilbuddet
107 Anmeldelser
3.36
Sprog
Svensk
Kategori
Erotik
Længde
32M

Godbitar till påsk - erotisk novell

Forfatter: Maria Aguero, Vicktoria Gilles Oplæser: Maria Fält Lydbog og E-bog

Det är påsk men Serena känner inte för att åka hem och fira med sin familj. Hon är fortfarande deppig efter sin mormors död och vill hellre tillbringa den extra ledigheten ensam hemma. Men hennes vänner har andra planer och innan hon vet ordet av har de dragit med henne till en klubb. En strippklubb. Det serveras champagne och Serena dras med i stämningen. Hon skriker glatt mot scenen tillsammans med alla andra när ett par män kommer utdansande. De har med sig ett enormt påskägg och ur det kommer den sexigaste mannen hon någonsin sett ...

Maria Aguero vill med sina noveller väcka liv i de erotiska fantasier och innersta hemligheter som döljer sig i varje läsares sinne. Ge dem lite extra krydda och en stunds verklighetsflykt i en grå vardag. Följ med på lustfyllda möten, mellan en eller flera partners, på en resa med ångande passion och där hemliga drömmar blir uppfyllda.
Vicktoria Gilles är en pseudonym för en svensk kvinnlig författare. Hon vill bjuda läsaren på en verklighetsflykt med sina passionerade noveller och hon finner inspiration till berättelserna i varje liten aspekt av vardagen. Hon skriver lättsamt och slänger gärna in både tuffa val och humoristiska situationer.

© 2022 Lust (Lydbog) ISBN: 9788728302644 © 2022 Lust (E-bog) ISBN: 9788728301753

Opdag mere af