PRØV 14 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
3 Anmeldelser
3.67
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
1T 37M

Flickan med blått hår

Forfatter: Gunnar Sommestad Oplæser: John Pekkari Lydbog

En utvecklingsroman i miniformat. Med referenser till Franz Kafka och Alice i underlandet och lite chick-lit känning som en nödvändig marmorering av det filosofiska innehållet.

Anton är en filosof. En anställd konsult som är överallt och ingenstans. Han trivs på kunskapsfronten och de nya företagen trivs med den begåvade konsulten. Men Anton vantrivs med företagskulturen, trots att allt går honom väl i händerna. Han har frikort till både sex och pengar och får betalt bara för att han finns till med sitt fria tänk.

Tanja är en begåvad programmerare, mycket efterfrågad. Från Alma Ata, Kazakstan, invandrad till Västerland. Tanja och Anton är ihop vid berättelsens början. Men de slungas snart ut i nya banor, konstant i utkanten av varandras liv, ovetande om de möts igen.

"Flickan med blått hår" sveper tygellöst över alla medvetande-typer, monologer, dialoger, författar-jag och språkspel. En kort, händelserik och ovanlig läsupplevelse om relationer och drömmar på det moderna IT-samhällets globala scen.

© 2021 Bookea (Lydbog) ISBN: 9789189448643

Opdag mere af