Fifty Shades - Fri Prøvelyt

Fifty Shades - Fri

Prøv gratis

Fifty Shades - Fri

Forfatter:
E.L. James
Oplæser:
Grete Tulinius
Lydbog
E-bog

Tredje bind i den erotiske bestsellertrilogi om det dominansprægede forhold mellem den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey og den 21-årige litteraturstuderende Anastasia Steele.

Det passionerede forhold mellem den unge studerende Anastasia Steele og den succesfulde Christian Grey tager nye drejninger. De har nu alt: kærlighed, passion, intimitet og uanede fremtidsmuligheder. Og lige idet deres styrke ser ud til at kunne overvinde enhver forhindring, bliver Anas største frygt til virkelighed.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Erotik
Oversætter:
Lilian Kingo , Louise Ardenfelt Ravnild

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Pretty Ink
Udgivet:
2014-03-21
Længde:
17T 8M
ISBN:
9788763835855

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Pretty Ink
Udgivet:
2012-10-11
ISBN:
9788763827270

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"