Ett blad ur kärlekens bok Prøvelyt

Ett blad ur kärlekens bok

Prøv gratis

Ett blad ur kärlekens bok

Forfatter:
Émile Zola
Oplæser:
Annika B. Lewis
Lydbog
E-bog

Hélène Mouret flyttar till Paris tillsammans med sin man och sin sjukliga dotter. Hennes man går strax därefter bort och Hélène blir änka. Hélène måste snart kämpa mot en omöjlig passion, samtidigt som hon bevakas av sin dotters svartsjuka blickar. Romanen skildrar en kvinnas kamp och tecknar ett fint porträtt av ett känsligt barns inträde i puberteten. I originalöversättning av Hilda Sachs. Émile Zola (1840-1902) var författare och journalist. Zola var naturalismens förgrundsfigur och en av de mest utgivna, översatta och kommenterade författarna i världen.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Klassikere
Oversætter:
Hilda Sachs

Mere info om lydbogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2016-09-21
Længde:
13T 13M
ISBN:
9788711701553

Mere info om e-bogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2016-04-14
ISBN:
9788711571576

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"