En studie i rött Prøvelyt

En studie i rött

Prøv gratis

En studie i rött

Oplæser:
Tomas Löfdahl
Lydbog
E-bog

Skriven 1887
En Studie i Rött är en av de fyra romaner som Conan Doyle skrev om Sherlock Holmes och Dr Watson. Här får Sherlock Holmes på nytt ge prov på sin enastående slutledningsförmåga och skurkarna kommer till korta. Historien tilldrar sig I London kring tiden för förra sekelskiftet, när det fanns gott om lömska bovar och spännande miljöer. I ett övergivet hus på Brixton Road hittas en mördad man och mördarjakten tar vid. En jakt med egendomliga förgreningar till mormonernas Utah i USA.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Klassikere
Originaltitel:
A Study in Scarlet
Oversætter:
Tomas Löfdahl

Mere info om lydbogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2009-06-01
Længde:
3T 15M
ISBN:
9789185637188

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Anncona Media AB
Udgivet:
2018-01-17
ISBN:
9789176056929

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"