Drömmar och dilemman Prøvelyt

Drömmar och dilemman

Prøv gratis

Drömmar och dilemman

Forfatter:
Elin Eldestrand
Oplæser:
Gunilla Leining
Lydbog
E-bog

”Man kommer långt med artighet, men ännu längre med problemlösning.”
Charlie växer upp med sin mamma i en fallfärdig stuga strax utanför Luddinges finaste bostadsområde. Mamma erbjuder sina tjänster till karlar i utbyte mot pengar och Charlie drömmer om att gifta sig med drömprinsen och bli hemmafru på Gräddhyllan.
När andra delen av En framtida hemmafrus bekännelser tar vid är Häxan Lömsk död och begraven. Charlie har hittat Drömprinsen i Erik och allt borde vara frid och fröjd, men icke.
En kvinna uppenbarar sig som är otäckt lik Häxan Lömsk och vem är den där karlen som mamma sällskapar med? Någon hotar Charlies gravida väninna Eva-Stina med tvångssterilisering och så vill Erik presentera Charlie för sin adliga familj.
Efter sitt misslyckade försök att döda Majken har Charlie legat lågt med problemlösning, men när hoten blir för många och farliga tvingas hon kavla upp ärmarna.

Elin Eldestrand är tillbaka med andra delen i serien om Charlie – en bisarr skröna som inte ska tas på alltför stort allvar.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Hoi Audio
Udgivet:
2018-07-05
Længde:
5T 56M
ISBN:
9789176976395

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Hoi Förlag
Udgivet:
2017-05-21
ISBN:
9789176973028

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"