Dolda motiv / Bara en sommar

Dolda motiv / Bara en sommar

Dolda motiv / Bara en sommar

E-bog

Dolda motiv

Avery visste att hon var förlorad redan när hon fick syn på Marcus Price. Kalla det kärlek vid första ögonkastet. Han var inte bara blivande delägare i auktionshuset Waverly’s, utan också snygg, smart och rolig att umgås med.

Vad Marcus än tog sig för gjorde han det briljant. Och inget, särskilt inte känslor, stod någonsin i vägen för hans mål. Nu hade han bestämt sig för att skaffa tillbaka tavlan som en gång tillhört hans morfar, den tavla som Avery Cullen hade i sin ägo. Problemet var att kvinnan i fråga var oemotståndligare än han kunnat föreställa sig. Hon stod bokstavligt talat i hans väg …

Bara en sommar

Ensamstående mamman Nicole Baxter är fullkomligt nöjd med att inte ha en man i sitt liv. Det hindrar henne förstås inte att ibland ha lite roligt. Så när hon får en ny granne, den urläckre Griffin King, ser hon sin chans. Dessutom kommer han bara bo där en kort period, så vad vore mer passande än en tillfällig flirt?

När Griffin stöter ihop med Nicole slår det gnistor som aldrig förr. En natt med henne, och semestern är komplett. Men en natt blir två och snart är karusellen igång. Sommaren går fort och innan de vet ordet av lurar vardagen runt hörnet. Var det verkligen så smart att från första början ge sig in i något …

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romantik
Serie:
Passion: 1

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Harlequin
Udgivet:
2014-09-01
ISBN:
9789150711769

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"