Digte

Digte

Digte

Forfatter:
Emil Aarestrup
E-bog

Emil Aarestrup, der er særligt kendt for sin erotiske lyrik og for sin naturdigtning, udgav i sin levetid kun denne ene digtsamling – "Digte". Først efter sin død blev han anerkendt af kritikerne. Den dag i dag bliver han fremhævet som en af Danmarks vigtigste senromantiske digtere.

Emil Aarestrup (1800-1856) var en dansk læge og senromantisk digter. Han udgav kun en enkelt digtsamling – "Digte" – i 1838, som stort set blev overset af kritikerne i hans samtid. Først efter sin død blev han anerkendt som fornyer af den erotiske lyrik.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Digte

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivet:
2018-08-30
ISBN:
9788726002607

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"