Det værste og det bedste

Det værste og det bedste

Det værste og det bedste

E-bog

En suite af 21 digte, et sammensat katalog, der opregner en række af tilværelsens vidunderlige og rædselsfulde fænomener, tildragelser og tilstande fra såvel erindringens spor som fra det konkrete hverdagsliv og fra digterens indre univers. Inspirationen kommer fra et digt af Charles Bukowski. Det værste og det bedste udkom oprindeligt i 2002.

I den oprindelige bog er både Charles Bukowskis digt the worst and the best og Søren Ulrik Thomsens oprindelige Hvedekorn-digt aftrykt i bogens efterskrift. Og i den oprindelige bog er alle opslag forsynet med tegninger af Ib Spang Olsen.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Digte

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2018-08-27
ISBN:
9788702213171

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"