Det hemliga andra världskriget: Spioner, specialoperationer och underrättelseverksamhet 1939– 1945 Prøvelyt

Det hemliga andra världskriget: Spioner, specialoperationer och underrättelseverksamhet 1939– 1945

Prøv gratis

Det hemliga andra världskriget: Spioner, specialoperationer och underrättelseverksamhet 1939– 1945

Forfatter:
Gavin Mortimer
Oplæser:
Christian Arnet
Lydbog

I "Det hemliga andra världskriget" berättas en rad fascinerande, tidigare dolda, historier bakom det första verkligt högteknologiska kriget.

Den globala storkonflikten präglades av pansarvagnar, slagskepp och stridsflygplan. Samtidigt sporrade den utvecklingen av avancerad topphemlig teknologi. Spionage-, radio-, radar- och krypteringsteknik, såväl som motståndsrörelser, sabotörer, vapenforskningsprogram och specialoperationer beskrivs och utforskas här in i minsta detalj.

I boken förklaras idéerna bakom de hemliga vapnen och vilken påverkan dessa hade på krigsutgången. Några av dem, som Hitlers mirakelvapen och Manhattanprojektet, skulle komma att förändra världen för all framtid.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Historie
Originaltitel:
World War Two in Secret
Oversætter:
Inge R. L. Larsson , Kjell Waltman

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2021-06-29
Længde:
6T 59M
ISBN:
9789180187985

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"