PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
94 Anmeldelser
3.73
Serie
Del 1 af 2
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
7T 40M

Den stora smällen

Forfatter: Herman Wenlin Oplæser: Fredde Granberg Lydbog og E-bog

Undergången är nära. Eller så får den gamle avdankade TV-skådisen Johannes bli tvungen att, gud förbjude, ta ett riktigt jobb för att streta emot den annalkande katastrofen. Är detta vändningen som till slut får hans liv att komma på rätt köl – eller kommer härdsmälta och förödelse följa i hans spår?
Och kommer nyfunne vännen Envar Andersson äntligen att slippa göra förrådsinbrott efter fyndet han gjort i en gammal skokartong i en källare på Östermalm? Varför är TV24-morgonankaret Fluffo så intresserad av att gå på boksläpp? Hur ska det gå med den galne performance-konstnären Johnny Dinkel som härjar runt i Stockholm och är det verkligen upphöjd konst att göra nummer två på golvet i Blå hallen? Måste dramatikern Katarina åter igen ta till olagliga substanser för att få sin nya pjäs färdig i tid? Och hur länge kan man egentligen ha en kulturrecensent instängd i en bur?

Att läsa ”Den stora smällen” är som att sugas in i en centrifug fylld av galenskaper och förunderliga människoöden. Boken är en nutidsskildring med udd, och skriven under pseudonymen Herman Wenlin av en författare som tidigare släppt en handfull böcker.

© 2022 Lind & Co (Lydbog) ISBN: 9789180199414 © 2022 Lind & Co (E-bog) ISBN: 9789180199421

Opdag mere af