PRØV 7 DAGE GRATIS + 2 MÅNEDER TIL HALV PRIS Aktiver tilbuddet
6429 Anmeldelser
4.09
Serie
Del 2 af 3
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
14T 18M

Den lilla bokhandeln i hamnen

Forfatter: Jenny Colgan Oplæser: Irene Lindh Lydbog og E-bog

Ett kärt återseende av Nina och några av karaktärerna från Den lilla bokhandeln runt hörnet. Jenny Colgans omåttligt populära böcker har nu sålt i en miljon exemplar i Sverige!

Den ensamstående mamman Zoe är i desperat behov av att fly Londons hektiska storstadspuls. Hon vill skapa ett nytt liv åt sig själv och sin fyraårige son Hari. När hon får ett tips av sin vän Nina om ett jobb som barnskötare åt en familj i de skotska högländerna nappar hon direkt. De tre barnen lever rövare i den stora men nedgångna herrgården vid vackra Loch Ness. Pappan är änkling och har inte ork att ta hand om dem. Men Zoe låter sig inte skrämmas. Hon har länge drömt om det lugna livet på landet. Det är dessutom en bonus att Nina behöver lite hjälp med sin bokbuss!

Zoe och Hari börjar sakta känna sig som hemma i det lilla samhället. Men är böcker, frisk luft och nya vänners omtanke nog för att läka den trasiga familj de kommit till?

© 2020 Norstedts (Lydbog) ISBN: 9789113108995 © 2020 Norstedts (E-bog) ISBN: 9789113108735 Originaltitel: Bookshop on the Shore Oversætter: Birgitta Karlström

Opdag mere af