Den försvunna systern Prøvelyt

Den försvunna systern

Prøv gratis

Den försvunna systern

Forfatter:
Anna Ekberg
Oplæser:
Eva Röse
Lydbog
E-bog

Av författarna till thrillersuccén Den hemliga kvinnan.

Iben lever ett lugnt liv med man och radhus. Men en tragedi har drabbat henne. Ett år tidigare försvann hennes lillasyster spårlöst och Iben har svårt att gå vidare med sitt liv. Polisutredningen har stannat av. Mycket tyder på att systern har utsatts för ett brott, men varken kropp, motiv eller förövare har hittats.

Efter ett möte med sin systerdotter bestämmer Iben att hon själv ska ta reda på sanningen om sin systers öde. Övertygad om att systern har träffat gärningsmannen via en dejtingapp skapar Iben en egen profil och påbörjar jakten.

Hon är inte beredd på det hon upptäcker. Hur långt ska hon våga gå?

Den försvunna systern är en fängslande och förförande spänningsroman om kärlek och sexualitet, och om de hemligheter som gömmer sig under ytan hos de vi tror vi känner bäst.

Anna Ekberg är en pseudonym för de två danska författarna Anders Rønnow Klarlund och Jacob Weinreich. De har tidigare gett ut Den hemliga kvinnan, För kärlekens skull och Ett stulet liv.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Thriller
Originaltitel:
På date med en morder
Oversætter:
Lie Fredholm

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2021-06-17
Længde:
12T 14M
ISBN:
9789113115924

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2021-06-17
ISBN:
9789113115917

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"