De vackraste Prøvelyt

De vackraste

Prøv gratis

De vackraste

Forfatter:
Karin Slaughter
Oplæser:
Lo Kauppi
Lydbog
E-bog

De vackraste

Alla har hemligheter. Vissa är bara mer brutala än andra.

Hennes man blir kallblodigt mördad.

Hennes syster är spårlöst försvunnen.

När Claire börjar nysta i det förflutna förstår hon att livet hon levt aldrig varit på riktigt, och att hennes man inte var den hon trodde. Snart inser hon att sanningen är grymmare än hon någonsin kunnat föreställa sig.

Karin Slaughter har skrivit en psykologisk thriller som är så spännande att det är fysiskt plågsamt att avbryta läsningen. De vackraste är ett mästerverk: intelligent, välskriven och enastående bra.

---

Karin Slaughter är född 1971 i Georgia i USA. Hennes första roman, Blindbock, blev en stor internationell framgång och är översatt till nästan 30 språk. Karin Slaughter har sålt mer än 30 miljoner böcker världen över.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Thriller
Oversætter:
Villemo Linngård Oksanen

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storyside/HarperCollins Nordic
Udgivet:
2015-10-08
Længde:
16T 18M
ISBN:
9789176333457

Mere info om e-bogen:

Forlag:
HarperCollins Nordic
Udgivet:
2015-09-01
ISBN:
9789150715842

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"