De urolige Prøvelyt

De urolige

Prøv gratis

De urolige

Forfatter:
Linn Ullmann
Oplæser:
Grete Tulinius
Lydbog
E-bog

I den prisbelønnede roman De urolige af den norske forfatter Linn Ullmann sidder far og datter med en båndoptager mellem sig. Planen var, at de skulle dokumentere det at blive gammel i en bog, de to skulle lave sammen. Men da de endelig er i gang, har alderdommen fået tag i ham på en måde, der gør samtalerne uforudsigelige og knitrende. De urolige er en legesyg, udforskende og genreoverskridende roman om et barn, som ikke kan vente på at blive voksen, og forældre, som helst vil være børn, om minder og glemsel og de mange historier, der udgør et liv.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Romaner
Oversætter:
Karen Fastrup

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2016-08-18
Længde:
8T 7M
ISBN:
9788702203042

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2016-08-18
ISBN:
9788702203028

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"