De osynliga Prøvelyt

De osynliga

Prøv gratis

De osynliga

Forfatter:
Roy Jacobsen
Oplæser:
Jonas Kruse
Lydbog
E-bog

Ingrid växer upp på en ö längs nordnorska kusten. Havet är hennes berättelse. Fisken, stormen, fattigdomen. Av sin mor får hon lära sig att sköta ett hushåll, av sin far får hon lära sig vad det innebär att växa upp på en ö och vad naturen förväntar sig av människorna där. Hon lär sig saker som ingen längre kan. Men en dag måste hon lära sig ännu mer.
De osynliga är första delen om Ingrid. Romanen är baserad på verkliga händelser mellan 1913-1928 på den vackra ön Barrøya som ligger vid Helgelandskusten och har hyllats av många som Roy Jacobsens bästa bok.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner
Originaltitel:
De usynlige
Oversætter:
Staffan Söderblom

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2020-03-03
Længde:
7T 39M
ISBN:
9789113102818

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2014-12-09
ISBN:
9789113066226

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"